1. Haberler
  2. Oyun
  3. Huawei kullanıcılarına PUBG müjdesi!

Huawei kullanıcılarına PUBG müjdesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei, ABD’ye olan bağlılığını minimuma indirme amacıyla HarmonyOS işletim sistemini kullanıma sundu. Uygulama mağazasını da genişletmek için çalışmalarını sürdüren şirket, günden güne yeni oyunlarla ve yazılımlarla çeşitliliğini artırmaya başladı. Son olarak Huawei, uzun bir bekleyişin ardından PUBG Mobile‘ı AppGallery’e getirdi.

PUBG Mobile, Huawei AppGallery için çıktı

Huawei, akıllı telefonlarını Google desteği olmadan Huawei Mobil Servisleri (HMS) ile piyasaya sürüyor. Bu nedenle kendi ekosistemini geliştirmek için çalışan şirket, HarmonyOS uygulama mağazası AppGallery’i de gün geçtikçe genişletiyor.


PUBG Mobile Huawei AppGallery için yayınlandı

AppGallery’e eklenen son yapım Battle Royale konseptli PUBG Mobile oldu. Oyunun HMS entegrasyonu ocak ayında tamamlanırken, uygulama içi satın alma ve diğer hizmetlerle gelmesi bekleniyordu. Ancak yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle gelişi bugüne kadar sarktı.

PUBG Mobile, an itibariyle AppGallery’de indirilebilir durumda. Yani bugüne dek Huawei akıllı telefonlarda APK ile oynanan oyun, artık stabil ve resmi bir şekilde deneyimlenebilecek.


PUBG Mobile Huawei

PUBG Mobile, 2018’den bu yana popülaritesini kaybetmedi. Mobil sektörün en önemli analiz araçlarından Sensor Tower’a göre mart ayında 199,8 milyon dolarla en çok hasılat yapan ikinci mobil oyun oldu. Çin, yüzde 56,4’le yapıma en çok para harcayan ülke olurken, ABD ise yüzde 9,5 ile ikinci ülke ünvanını aldı.

Huawei kullanıcılarına PUBG müjdesi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin