1. Haberler
  2. Burçlar
  3. HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (29 KASIM-5 ARALIK)

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (29 KASIM-5 ARALIK)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

-Güneş tutulmasının etkisine gireceğimiz hareketli, değişime zorlanacağımız bir haftadan merhabalar :)

-29 Kasım Pazartesi günü Ay, Başak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay, Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. Bol iletişim kurduğunuz, iş anlaşmalarının yapıldığı, ani kararlarla dolu bir gün bizleri bekliyor. Sezgilerimiz, yaratıcılığımız daha kuvvetli olabilir. Aile içi tartışmalar olabilir, kalp kırmamaya dikkat!

-Salı günü, kendimizi çok rahat ifade edebileceğimiz yeni bir gün diyebiliriz. Yaralarımız, kalp kırıklıklarımız, acılarımız bizi üzen her ne varsa yüzleşip, yaralarımızı sarmak için gökyüzü bizlere bütün olanakları sağlıyor. İkili ilişkilerimizde ya da iş ile ilgili konularda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Sürprizler ve jestlere hazırlıklı olun derim. :)

-Çarşamba günü, günlük rutinlerimize devam ederken aldığımız destekler, hak ettiklerimizin sonunda ayağımıza geldiğini görmek motivasyonumuzu oldukça yükseltebilir. Çocuklarla ilgili eğitim konusunda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatımızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmemiz gerekli ayrılık kapımızı çalabilir.

-Perşembe günü, toplum sağlığı ile ilgili konular gündemimizde olabilir. Ani gelişmeler olabilir, beklenmedik haberler alabiliriz. Hesapta olmayan harcamalar yapılabilir.

-Cuma günü, duygularımızı olduğundan daha fazla büyütebilir, kendimizi buna inandırabiliriz. Dikkatli olmakta fayda var derim. Yine beklenmedik olaylar karşımıza çıkabilir.

-Hafta sonu, Cumartesi günü Yay burcundaki Güneş tutulmasıyla beraber bizleri zorlu bir süreç bekliyor olabilir. Daha stresli, sinirli olabiliriz. Kayıplara sebebiyet verecek konuşmalardan kaçınmalıyız. Tutamayacağımız sözler vermemeli, istemediğimiz bir şey olduğunda hayır deme bilincinde olmalıyız. Hangi düşünceye sahip olursak olalım karşı tarafa saygı duyma bilincini kaybetmeden gereksiz diyaloglara girmekten kaçınmalıyız. 6 ay sürecek tutulma da isyanları, grevleri tetikleyecek etkiler karşımıza çıkabilir. Yeni düzenlemeler gelebilir.

-Sosyal çevremizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, farklı aktivitelere katılabiliriz.

KOÇ 

Daha çok değişim odaklı olacağınız bu hafta evli ya da sevgilisi olan Koç burçları sorunlara çözüm odaklı bakabilir. Adı konmayan ilişkilerde adını koymak için adımlar atılabilir. Ödemeleriniz ile ilgili düzenlemeler yapabilir, planları değiştirebilirsiniz. Hafta sonu eğitim, yurt dışı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Öğrenciyseniz daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz haberiniz olsun.

BOĞA

Yine iş temposunun yoğun olduğu bir haftaya hoş geldiniz diyorum. :) ancak sağlığınızı arka plana atmaktan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz ya da eşinizle farklı aktiviteler yapabilir, normalden fazla zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonu finansal kaynaklarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Kimileri için miras konuları, kimileri içinse ödemeler ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sigortalar, resmî işlemler, rüyalar, özel hayatınız güneş tutulmasından çok fazla etkilenecek gibi görünüyor.

İKİZLER

Hem iş hem ev hem de sosyal hayatınızda aktif rol oynayacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Eşiniz veya sevgilinizle daha çok vakit geçirebilir, varsa çocuklarınızla normalden daha fazla ilgilenebilirsiniz. Yoğun iş temposunun yanı sıra günlük işlerinizde artabilir. Varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Mahkeme veya eşinizle ilgili kararlar verirken dikkatli olmalısınız, tutulmadan etkilenme olasılığınız yüksek gibi görünüyor. Hafta sonu ise özellikle yeni aşklar kapınızı çalabilir. Hali hazırda ilişkisi olanlar yeni kararlar alabilir.

YENGEÇ

Yine evinizle ilgili yeni düzenlemeler, değişiklikler yapacağınız bir haftadan merhabalar :) size terapi gibi gelen bu değişiklikler motivasyonunuzu yükseltebilir. Tutulma sürecinde keyifsiz hissedebilirsiniz, koşturmalı zamanlar sizi yorabilir. Ancak getirilerini de gözardı etmemenizi öneririm. Çocuklarınızla, eşiniz veya sevgiliniz ile keyifli vakit geçirebilir, hobilerinize odaklanabilirsiniz. Hafta sonu sağlık konuları gündeminize gelebilir, dikkatli olun. Varsa evcil hayvanınız ile ilgilenebilirsiniz.

ASLAN

Bu hafta yakın çevreniz, aktif iletişiminiz ve sosyal medya konuları gündeminizde olabilir. Kendinizi akışa bırakabilirseniz aşk hayatınızda büyük gelişmeler söz konusu. Seyahat ve eğitim planlamaları yapabilirsiniz, varsa aracınızın bakımıyla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Haftanın son günlerinde ise evinizle, ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle planlar yapabilir, sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

BAŞAK

Aldığınız fazla sorumluluklardan arınıyor gibisiniz. Bu yoldan vazgeçmeyin sessizce akışa ayak uydurun, taşıdığınız yükler sizi tahmin ettiğinizden daha fazla yoruyor haberiniz olsun. Maddi ve manevi değerleriniz gündeminizde olabilir. Gelirler-giderler arasındaki dengeyi kurabilmek için yeni planlamalar yapabilirsiniz. İletişim, seyahat ve eğitim konuları gündeminizde olabilir. Varsa arabanızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz, seyahat edebilirsiniz. Hafta sonunu daha sakin ve ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili ufak tadilatlarla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ

Bu hafta sizler için değişim ve bakım haftası olabilir. Diyete başlayabilir, dış görünüşünüzle ilgili ufak değişimler yapabilirsiniz. Farklı tarzlar deneyerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Duygusal konuları düşünmekten kaçınabilirsiniz. Yakın zamandaki planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Yakın arkadaş veya kardeşinizle ortak bir işiniz varsa bitiş ve yeni başlangıçlar olabilir. Hafta sonu yoğun bir tempo sizleri bekliyor olabilir. Alışveriş yapabilir, varsa arabanızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber planlar yapabilirsiniz.

AKREP

Bir süre iç dünyanıza çekilmek isteyerek yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Meditasyon, yoga, sağlık kontrollerinize ağırlık verebilirsiniz. Gizli düşmanınızı fark ederek hayal kırıklığı yaşamanız olası bir durum. Diyete başlayabilir, dış görünüşünüz ile ilgili ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Bütçeniz ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Para konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Elinizdekini kaybetmeyin derim.

YAY

Güneş tutulmasından birebir etkileneceğiniz için aldığınız her kararı defalarca süzgeçten geçirmekte fayda var. Haftaya aktif bir şekilde başlayarak sosyal hayatınızda bir koşturmanın içinde kendinizi bulabilirsiniz. Ancak ilerleyen günlerde kendi iç dünyanıza dönerek yalnız kalmak isteyebilir, meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu ise değişim isteyerek diyete başlayabilirsiniz ya da dış görünüşünüz ile ilgili ufak değişimler yapabilirsiniz. İlişkilerde de ön planda olacağınız bir hafta olabilir.

OĞLAK

Yoğun bir iş temposuyla başlayacağınız bu hafta da kariyeriniz ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni projelere başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle sosyal etkinliklere katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için çok uygun bir zaman, kendinize güvenmenin tam zamanı olabilir. Bu hafta kendinizle çok konuşabilir, sorgulayabilirsiniz. Hafta sonu ise, daha çok yalnız kalmak isteyerek iç dünyanıza dönebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz.

KOVA

Yenilenme, değişme isteğiyle başlayacağınız bu hafta eğitim, ticaret, iletişim konularını gündeminize taşıyabilir. Kişisel gelişim için eğitimlere katılabilirsiniz. Kendinizi, inançlarınızı sorgulayacağınız bir süreçten geçebilirsiniz. Kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise, sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabilirsiniz ya da yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Ufak bir not olarak, şans size gelmezse kendi şansınızı kendiniz yaratın derim.

BALIK

Kariyer odaklı bir hafta sizi bekliyor. Önünüze beklemediğiniz seçenekler çıkabilir, seçeceğiniz yolda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. O yüzden tutulma zamanı ani hareketlerde bulunmayın derim. Maddi konular bu haftanın en etkili gündemi olabilir. Gelir-gider dengelerini kurmak için yeni planlamalar yapabilirsiniz. Miras konuları bazılarınızın gündeminde olabilir. Değiştirmek istediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Kişisel gelişim için eğitimlere katılabilirsiniz. Kendinizi, inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Hafta sonu, kariyeriniz ile ilgili planlar yapabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (29 KASIM-5 ARALIK)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin