1. Haberler
  2. Burçlar
  3. HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (13-19 ARALIK)

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (13-19 ARALIK)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

-Temposu yüksek olacak bir haftadan herkese merhaba. ☺️

-Pazartesi günü Mars, Yay burcuna geçecek ve etkileri Ocak ayının 24’üne kadar sürecek. Merkür ise Oğlak burcuna geçecek etkisini Ocak ayının 2’sine kadar hissedebiliriz. Venüs zaten Oğlak burcundaydı.

-Etkilerine bakacak olursak, Mars gezegeninin Yay burcuna geçmesiyle kendimizi daha cesur ve girişken hissedebiliriz. Karar verip uygulamaya dökemediğimiz konularda harekete geçebiliriz. (Spor, seyahat, diyet, kötü alışkanlıklarımızı bırakmak gibi)

-Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de söylenen sözlere inanmama, stratejik planlar ön planda olabilir. Mantığımız duygularımızın önüne geçerken ve sorunlara çözüm odaklı bakarken sadece kendimizi düşünmemek daha iyi olabilir.

-Salı ve Çarşamba günü aynı etkiler devam ederken işlerinizle ilgili yoğunlukta gündeminizi etkileyebilir.

-Perşembe günü, işinizle ilgili önemli görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilir. Yakın çevrenizle ilgili sorunları tatlıya bağlayabilirsiniz.

-Cuma günü fikir alış verişlerine açık bir gün olabilir, gözden kaçan detaylar fark edilebilir. Hareketli, sosyalleşeceğiniz bir gün sizleri bekliyor diyebilirim.

-Hafta sonuna bakacak olursak cumartesi günü, ilişkiler ve finansal konular uzun süre gündemimizde olabilir. Evli veya ilişkisi olan kişiler verdiği değerin karşılığını alamadığını düşünerek sorgulayacağı bir sürece girebilir. İlişkisi olmayan kişiler karamsar düşüncelere kapılabilir. Tutulmaların yoğun etkisi geçim sıkıntılarını da es geçmeyecek gibi görünüyor.

-Pazar günü 2021 yılının son dolunayı ikizler burcunda gerçekleşecek ve iyi niyeti suistimal etme, güven sorunları ilişkilere son noktayı koyabilir dikkat etmekte fayda var.

KOÇ 

Yanlış anlaşılmalara açık bir hafta olabilir o yüzden her söyleneni kişisel eleştiri olarak algılayabilir, sert karşılıklar verebilirsiniz. Emin olmadığınız konularda özellikle iş arkadaşlarınızla diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. İşlerinizle ilgili olumsuz durumlar da hemen karamsarlığa kapılmayın, hata payınız daha yüksek olur. Sakin kafayla düşünerek emin adımlarla hareket etmelisiniz. Enerjinizi sizi mutlu edecek faaliyetlerde kullanın. Duygusal açıdan yorulacağınız bu haftanın sonunda sevdiklerinizle beraber vakit geçirmek sizlere iyi gelebilir.

BOĞA

Haftanın gündemi finansal konular ve işiniz diyebilirim. Tepkilerinize dikkat etmekte fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Bu aralar tüm aksilikler üst üste gelmiş olabilir, yaklaşımınızı tekrar gözden geçirirseniz ters giden konuları daha çabuk çözüme ulaştırabilirsiniz. Kararsız kaldığınız durumlarda fikirlerine önem verdiğiniz kişilerden destek almakta fayda var. Özel hayatınızda karşılaştığınız sorunlara karşı tavrınızı açık ve net göstermelisiniz.

İKİZLER 

Sağlığınıza ve ikili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir hafta olabilir. Ani çıkışlara ve aldığınız kararlara dikkat etmelisiniz. Haftayı gergin geçirerek bardağın boş tarafını görürken hafta sonu bu durumun aksine daha iyimser bakış açısına hakim olabilirsiniz. Bu geçici sıkıntılı süreçte umutsuzluğa odaklanmak yerine daha pozitif bir bakış açısı işinizi kolaylaştırabilir. Daha kötü günlerinizi hatırlayın geçmedi mi? En kısa zamanda her şeyin yine eskisi gibi olacağına emin olabilirsiniz.

YENGEÇ

Sizler için bu hafta tamamlama haftası diyebiliriz. İş ortamıyla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Sağlığınıza normalden daha fazla dikkat edebilirsiniz. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşabilir, üstünde durmadığınız atladığınız detaylar gündeminize gelebilir. Saklanan sırlar ortaya çıkabilir. Elinizi attığınız bütün sorunları halledecek gibi görünüyorsunuz, ani kararlar vermediğiniz sürece çözümler sizden yana. Bide karşılaştığınız olaylarda suçu direkt karşı tarafta görmek yerine özeleştiri yaparak daha adil olmalısınız, belkide suç sizdedir?

ASLAN 

İş arkadaşlarınızla ilgili yanlış anlaşılmalardan dolayı gerginlikler yaşanabilir. Aşk hayatınızdaki sorunları konuşarak çözüme ulaştırabilirsiniz. Genel olarak çevrenize karşı biraz daha duyarlı davranmanızı tavsiye ederim. İddialı davranışlar, sert mizaçlar sizi olduğunuzdan farklı bir duruma düşürebilir. Derin bir nefes alıp rahatlayın ve düşünün. Özellikle bu hafta sağlığınız için yürüyüş yapmak, vitaminler kullanmak size iyi gelecektir. Çatışmalardan uzak durun. Hafta sonu sevdiklerinizle beraber vakit geçirmek, sohbet etmek sizlere çok iyi gelecektir.

BAŞAK

Evinizle ilgili değişiklikler yapma konusunda ya da alım-satım işlerinde beklediğiniz haberler gelebilir. Biraz daha sabırlı davranmalısınız. İş hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ancak aldığınız fazla sorumluluktan dolayı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kendi enerjinizi biraz da kendinize saklasanız keşke sizin için her şey daha kolay olabilir. Eski defterler açılabilir, geçmişte bıraktığınızı düşündüğünüz biri kapınızı çalabilir ya da onunla ilgili bir haber alabilirsiniz.  

TERAZİ

Haftanın genel olarak gündemi eğitim, ticaret ve iletişiminiz olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için başkalarıyla işbirliği yapma konusunda uygun bir zamandasınız. Bu fırsatları değerlendirirseniz uzun vadeli sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Beklediğiniz güzel haberler gelebilir. Ancak sevdiğiniz kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız ciddi tartışmalar yaşanabilir, ağzınızdan çıkan her kelimeye dikkat etmelisiniz. Yaşadığınız ya da şahit olduğunuz olaylardan etkilenerek bakış açınızı gözden geçirebilirsiniz. Hafta sonunu sakin geçirmeniz de fayda var.

AKREP

Maddi açıdan yine gelir-gider hesapları yapabilirsiniz. Harcamaları kısmanız gerekebilir,  kazanç alanlarında kısıtlamalar olabilir. Bu hafta daha çok ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza ve ufak kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Bu aralar daha çok ilişkilerinizde uyum içerisindesiniz. Aşk hayatı, arkadaşlıklar, iş hayatınız da güzel paylaşımlar yapabilirsiniz. Bugünleri özleyebilirsiniz o yüzden tadını çıkarın derim.

YAY

Haftanın gündemi doğum günü kutlamaları, sürprizlerJ ve ikili ilişkileriniz diyebilirim. Kısıtlandığınızı düşünebilir, karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Kendinize bu kadar yüklenmeyin derim özellikle güven sorunlarını aşmaya çalışmalısınız. Aklınıza koyduğunuz hedeflere en yakın olduğunuz yerdesiniz, sevdiklerinizden aldığınız destekle emin adımlar atarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta sonu kısa tatil, seyahat yaparak kafanızı dağıtmak size iyi gelecektir. Şımartın kendinizi, sizin döneminiz.

OĞLAK

Bu hafta sizler için tamamlanma haftası olabilir, hem ruh hem de vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz diyebilirim. İşinizle ilgili beklediğiniz güzel haberler gelebilir. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Sizdeki bu güzel enerjiden çevrenizde etkilenecek ve eskiden hayal olan konulara ulaşmanızın daha kolay olacağını fark edebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Başarınızı, özgüveninizi kıskananları unutmamak gerek, yüzünüze gülen düşmanlarınız var, fırsat vermeyin.

KOVA

Bu hafta sosyal hayatınız normalden daha fazla aktif olabilir. Aşk hayatınızda ise beklenmedik gelişmeler olabilir, kapalı kutu olmak yerine akışa bırakmalısınız kendinizi ancak başkalarının fikirleriyle değil, kendi kararlarınızla hareket etmelisiniz. Bitirmek istediğiniz konularda ise ani kararlardan, fevri çıkışlardan uzak durmalısınız. Yüksek enerjinizle ve içinizdeki özel güçle çevrenize destek olabilirsiniz. Desteğinizi esirgemeyin, sizin de kötü gününüz olduğunda geri dönüşü olacaktır. Ancak kendi hedeflerinizi arka plana atmadan yapın derim.

BALIK

Bu hafta önemli kararlar almayın, erteleyin derim. Hedeflerinizle ilgili yönleri değiştirecek olaylar yaşanabilir, hedeflerinize doğru gitmeniz engelleniyor. On kere düşünüp bir kere adım atmanız gereken bir süreçtesiniz. Hayalleriniz, hedefleriniz değişse de peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyin. Sabırlı davranın ve beklediğiniz teselliler gelmediği için üzülmeyin. Bu geçici süreci güçlü bir şekilde atlattığınız da gökyüzü fırsatlarıyla beraber sizi destekleyecek. Hafta sonunu ailenizle geçirmek isteyebilir ya da ailevi konularla ilgilenebilirsiniz.

BÜTÜN GÜZELLİKLERİN SİZİ BULMASI DİLEĞİYLE. 

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (13-19 ARALIK)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin