1. Haberler
  2. Burçlar
  3. HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (10-16 OCAK)

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (10-16 OCAK)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

-Çok düşünüp,  kimseye güvenmememiz gerektiğini hatırlatan bir haftadan herkese merhabalar. :)

-Pazartesi günü ilişkiler de dalgalanmalar olabilir, kırılan kalpleri onarmak adına adımlar atılabilir. Yorucu geçebilir ve tepkilerimize yansıyabilir.

-Salı günü duygu değişiklikleri yaşayabiliriz. Olumlu ya da olumsuz anlamda duygularımızı yansıtabilir, yanlış anlaşılmalara sebep olabiliriz. İş konusunda ya da maddi anlamda fırsatlar karşımıza çıkabilir.

-Çarşamba günü sağlığımıza dikkat etmeli, güven konusundaki hayal kırıklıklarına hazırlıklı olmalıyız. Fikir alış verişlerinde bulunurken yanıltıcı fikirlere karşı tedbirli olmalıyız.

-Perşembe günü geçmiş konular gündemimize gelebilir. İş konusunda kararsızlıklar ön planda olabilir. İletişim açısından yoğun bir gün olabilir.

-Cuma günü önemli kararlar alınırken çok dikkat edilmesi gerekir. Yanlış anlaşılmalar, yanlış kararlar alınabilir. Konuşurken özellikle başkası hakkında konuşurken ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmelisiniz, o kişi duyduğunda pişman olacağınız şeyler söylememeye özen gösterin.

-Hafta sonu ise hırslarımızı kontrol altında tutmalı, iletişimlerimize çok dikkat etmeliyiz. En yakınımıza bile koşulsuz güvenmemeli, ona göre uyanık davranmalıyız. Dikkatli olduğumuz sürece yeni gelen değişimlerle birlikte hayatımız da olumlu gelişmeler Güneş ile Plüton’un kavuşumuyla gerçekleşebilir.

 KOÇ

Bu hafta işiniz ve maddi konular gündeminiz de olabilir. Şartlı tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte ciddi düşünmelisiniz ve kuralların dışına çıkmamalısınız. Maddi açıdan olumsuz etkilerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal aktiviteleriniz artabilir. Kendinizi göstermek, ön planda olmak için yenilikler yapabilirsiniz. Acele karar vermeyin. Aldığınız haberler veya bilgiler güvenilir olmayabilir. Özellikle sosyal medya kullanımın da dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızla ilgili beklemediğiniz değişiklikler olabilir. Hafta sonu ise ailenizle ilgili konular gündeme gelirken sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA

Bu hafta kariyeriniz, sosyal aktiviteleriniz ön planda olabilir. Yaratıcı fikirlerinizle birlikte devam eden projeleriniz üzerinde çalışmak için uygun bir dönemdesiniz. Ancak yeni başlayacak konularda çok dikkatli olmalısınız. İlişki, iş, ortaklık gibi konularda emin olmadan adım atmamalısınız. Güvendiğiniz kişilerden fikir alabilirsiniz. Sizden uzaktaki eski sevgilisinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kısa seyahatlere çıkabilir, farklı planlar yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular da gelişmeler olabilir. Keyfi harcamalarınız da artış olabilir. Sağlık açısından dikkat etmekte fayda var, fazla kilolardan kurtulmak için harekete geçebilirsiniz. İletişimleriniz de net olmalısınız.

İKİZLER

Yüksek tempo ile başlayacağınız bu hafta kritik kararlardan uzak durmalısınız. Aklıma gelen başıma geliyor diyebileceğiniz bu süreçte içinize sinmeyen konular da kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Güzel şeyler düşünerek iyiyi kendinize çekmelisiniz. Eğitim veya iş konularında engellerle karşılaşabilirsiniz. Varsa seyahat planlarınızı ertelemeniz bu hafta için doğru bir adım olabilir. Güveninizi kıracak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kendi içinize dönerek, yalnız vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal anlamda sizlere iyi gelecektir. Kendinizi geliştirmeye odaklanarak yeni şeyler öğrenmeye açık olabilirsiniz bu durumu değerlendirin derim.

YENGEÇ

Umarım hafta sonu iyi dinlenmişsinizdir çünkü yoğun bir tempo bu hafta sizleri bekliyor diyebilirim. Kariyerinizin odak noktası olarak geçeceği bu hafta işinizle ilgili yoğunlukta gündeminiz de olabilir. Alacağınız kararlara dikkat etmelisiniz. Güven konusunda sabrımızın sınanacağı bu süreçte emin olmadan adımlar atmamalısınız. İlişkiler de ise daha gerçekçi yaklaşımlarla sorunlar çözülebilir, ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi ispatlamak istediğiniz konular da önünüze fırsat çıkabilir. Daha önce aldığınız kararları uygulamaya dökebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların fikirlerine önem verin tabiki ama dolduruşa gelmeyin dikkat edin derim.

ASLAN

Bu hafta uzun süredir beklediğiniz bir gelişme, ufak pürüzlerle de olsa gündeminize gelebilir. Kariyerinize odaklandığınız bu süreçte eski ilişkilerinizden kapınızı çalan olabilir. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir ancak ciddi kararlar alırken on kere düşünüp bir adım atmalısınız. Devam eden ilişkinizde ise daha özenli olmaya dikkat etmelisiniz. İletişim konusunda yanlış anlaşılmalar olabilir. Alım-satım, kiralama işleriyle ilgilenebilirsiniz güzel gelişmeler yaşanabilir. Borsa ile ilgili konular da iyice araştırma yapmadan hareket etmeyin. Yoğun iş temposuna kapılıp kendinizi ihmal etmemelisiniz. Uyku düzeninize, yeme içme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK

Bu hafta gündeminiz genel olarak sağlık, eğitim ve iş konuları olabilir. Günlük rutininizde aksamalarla karşılaşabilirsiniz. O yüzden plan yaparken bunu da göz önünde bulundurmalısınız. Kısa iş seyahatleri yapabilir, gecikmiş sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili konulara daha duyarlı yaklaşabilirsiniz. Sizden gizli yapılan işler önünüze çıkabilir. Cesaret göstermeniz gereken konular da kendinize güvenmelisiniz. Baş edebileceğiniz konuları gözünüzde fazla büyütmemelisiniz. Hafta sonu ise farklı planlar yapabilir, sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz.

TERAZİ

Bu hafta iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Özellikle ortak yaptığınız işlerle ilgili önleminizi baştan almalısınız. Aşk hayatınızda da dengeleri korumalısınız. Eski ilişkileriniz karşınıza çıkabilir, eski sorunlarla tekrardan ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Ailevi konular, miras konuları gündeme gelerek enerjinizin çoğunu alabilir. Kafanızı dağıtmak adına arkadaşlarınızla farklı planlar yapabilir, yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Yapacağınız önemli görüşmeler de karşı tarafa hemen güvenmemelisiniz. Çok fazla düşündüğünüz için kendinizi hasta gibi hissedebilirsiniz, kendinizi çok yıpratmayın derim.

AKREP

Haftaya yoğun bir iş temposuyla başlasanız da haftanın asıl gündemi aşk olabilir. Aşk hayatınız da hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakarak önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Kaçtığınız konularla yüzleşin derim. Ailevi konular ya da evinizle ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. İletişiminize çok çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yaşanan olaylar karşısında sorumluluklarınız artabilir, daha gerçekçi bir bakış açısı hakim olabilir. Hafta sonu plansız gerçekleşecek bir seyahate çıkabilirsiniz. Maddi anlamda risklerden ve gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.

YAY

Haftaya düşük enerjiyle başlayabilirsiniz ancak yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Maddi konular, hayatınızla ilgili istediğiniz değişimleri düşünerek kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ancak çözümü olan konular için kendinizi yıpratmamalısınız. Eğitim ile ilgili en ihtiyacınız olan şey konsantrasyon olabilir. İlişki konularında yaşanacak gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Eski meseleler tekrar gündeme gelebilir. Günlük düzeniniz de yaşanan yoğunluktan dolayı yorgun düşebilirsiniz. Bu durum iletişiminizi etkileyerek yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Uyku düzeninize, yeme içme alışkanlıklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

OĞLAK

Bu hafta gündeminiz ilişkileriniz olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanarak hayatınızdaki olayların acısını yakın çevrenizden çıkarabilirsiniz. Bu durum size zor anlar yaşatabilir o yüzden dikkatli olmalısınız. İşinizle ilgili konular da normalden fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenebilir, ev tadilatlarıyla meşgul olabilirsiniz. Maddi açıdan zorlu bir sürece girebilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın artacağı bu süreçte iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Haklı bile olsanız sessiz kalmanız da fayda var diyebilirim.

KOVA 

Motivasyonunuzun yüksek olacağı bu hafta olaylara karşı daha ılımlı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok ilgilenmeniz gerektiğini fark ederek onlara zaman ayırabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Ancak yeni başlangıçlara karşı dikkatli olmalısınız, unutmayın bu hafta güven konusu ile sınanıyoruz. Yakın gördüğünüz arkadaşlarınıza karşı da koşulsuz güvenmeyin derim. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız anlarda direkt karamsarlığa kapılmak yerine olumsuz düşüncelerden arınarak hareket etmeli kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Sıkıntı yaşadığınız konularla ilgili rahat bir nefes alabilirsiniz. Sağlığınıza ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BALIK

İş ve maddi konularla başlayacağınız bu haftanın devamında fiziksel olarak değil ama ruhsal anlamda yorulacağınızı söyleyebilirim. Önünüze yeni fırsatlar çıksa bile aldığınız fazla sorumluluklardan dolayı hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Uyku düzeniniz, yeme içme alışkanlıklarınız, ilaç ya da alkol kullanımına çok çok dikkat etmeniz gerekebilir. Dikkatsizlikler sonucu yaşanabilecek sorunlarla karşılaşmanız olası bir durum. Eskiye dair birçok konuyla karşılaşabilir, bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kafanızın karışık olduğu bu süreç rüyalarınıza da yansıyabilir. Abartılı tutumlardan uzak durmalısınız. Meditasyon yaparak, sevdiklerinizle vakit geçirerek kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz.

BÜTÜN GÜZELLİKLERİN SİZİ BULMASI DİLEĞİYLE. 

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (10-16 OCAK)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin