1. Haberler
  2. Haberler
  3. DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, hükümete, elektrik ve doğal gaz faturalarındaki vergilerin indirilmesi için çağrıda bulundu.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, hükümete, elektrik ve doğal gaz faturalarındaki vergilerin indirilmesi için çağrıda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babacan, parti genel merkezinde düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında, Türkiye’nin güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme modeline ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bazı ekonomik gelişmelere dikkati çeken Babacan, ülkenin sorunlarının acil olduğunu, vatandaşların seçimi beklemeye sabrının kalmadığını savundu.

“Derhal bu tedbirleri alın”
Elektrik, doğal gaz ve akaryakıtta yapılan zamların her haneye ateş olarak düştüğünü söyledi.

Enflasyona değinen Babacan, “Önümüzdeki ilk seçimlerden sonra biz enflasyonu, iktidarımızın en geç ikinci yılında tek ve düşük haneli rakamlara yeniden indiririz.” diye konuştu.

Ekonomiyi yükseltmenin yolunun, eğitim ve hukuktan geçtiğini, Türkiye’de kuvvetler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığını yeniden tesis etmenin bir mecburiyet olduğunu söyleyen Babacan, “Türkiye’yi insan haklarına dayalı bir hukuk devleti haline getirmek gerçek bir beka meselesidir.” ifadesini kullandı.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, hükümete, elektrik ve doğal gaz faturalarındaki vergilerin indirilmesi için çağrıda bulundu.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin