1. Haberler
  2. Kripto Paralar
  3. 2022’de Bitcoin madenciliği için en iyi 5 donanım!

2022’de Bitcoin madenciliği için en iyi 5 donanım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimleri daha yaygın hale geldikçe ve amiral gemisi dijital varlığın fiyatı, Satoshi Nakamoto’nun teknik incelemesinin yayınlanmasından bu yana çarpıcı bir şekilde büyüdükçe, daha fazla insan pastadan kendileri için bir pay almakla ilgileniyor.

Bitcoin, fiat veya dijital para ile kripto borsalarında satın alınabilse de, madencilik yoluyla da edinilebilir ve daha büyük ölçekte madenciliğin en iyi yolu madencilik platformlarıdır. Bunlar normalde madencilik operasyonları için özel olarak kullanılan güçlü, son derece uzmanlaşmış donanım öğeleri kümeleridir.

Bugün, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli madencilik donanımı var ve nihai seçim, hash oranı (ne kadar kripto kazanıldığını etkiler), yatırılan para (teçhizat için ne kadar ödediğiniz) ve çevre üzerindeki etkisi… Bu anlamda 2022 yılında Bitcoin madenciliği için en iyi 5 donanımı sizler için listeledik!

Antminer S19 Pro

Kaynak: Amazon

110 Th/s hash gücü ile Bitmain’in Antminer S19 Pro’su, endüstri seviyesindeki operasyonlar için ideal bir maden canavarıdır. 10.290$ gibi yüksek bir maliyete rağmen, “ödediğinizin karşılığını alırsınız” özdeyişinin en iyi örneğidir.

DragonMint T1

Kaynak: Amazon

Halong Mining’in DragonMint T1’i, 16TH/s’lik olması ile daha düşük, ancak oldukça karlı bir hash oranına sahip, küçük ama sağlam bir madencilik teçhizatı isteyenler için orta yol, ancak bütçelerini kırmak istemiyorlar.

Bu güvenilir küçük cihaz 1.371 $ fiyat etiketi ile gelir ve üç sunta içerir ve 1.480 W güç tüketir. Ayrıca, güç kaynağını 12 V ile sınırladığı için daha güvenilir madencilik cihazlarından biri olarak kabul edilir.

2022’de Bitcoin madenciliği için en iyi 5 donanım!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin