1. Haberler
  2. Burçlar
  3. Sihirli Sayılar ve Anlamları

Sihirli Sayılar ve Anlamları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evet hayatımızın merkezinde olan sayılar… Evrensel birer mesaj hatta ruhsal rehberlerimizin bizlere işaretleri aslında, bir çoğumuzun garip bir şekilde düzenli olarak karşısına çıkan ve dikkatinizi çeken bazen anlam veremediğiniz tekrar tekrar size göz kırpan sayılar işte bugün bu sayıları sayıların mesajlarından ve anlamlarından bahsedeceğim örneğin, saate her baktığınızda 12.12 /21. 21 /16.16 vs. gibi

-0,00,000,0000 Değişim geliyor; sıfır sayısı sonsuz potansiyel, seçimler ve döngülerle ilgilidir bir sona yaklaşma ve yeni bir şeyin başlamasıdır.

-1,11,111,1111 Düşüncelerini izle; bir sayısı yeni başlangıçtır ve yeni bir yön ve niyetine odaklandığında tezahür ettiği anlamına gelir kendine güveni sembolize eder.

-2,22,222,2222 Sabırlı ol; denge ve sabır dua ve niyet sevgi ve merhamet tekrarlayan bu sayı senin ve bütünün hayrına yeni filizlenecek güzel gelişmeleri kök salmayı ifade eder.

-3,33,333,3333 Yardım iste; Meleklerin sana yakın olduğunu mücadele ettiğin konuda meleklerin sana yardım etmek için hazır rehberlerinden ve meleklerden yardım istemenin önemli olduğunu güzel sonuçlar alacağını anlatır.

-4,44,444,4444 Melekler yanında; verimlilik ve güven yine meleklerin yanında olduğunu sana hatıralanıyor ihtiyacın olduğun an onlardan yardım iste.

-5,55,555,5555 Değişim ve özgürlük ;kendine koyduğun sınırlardan özgürleş gelecek değişimi kabul et hayatın seni iyi yönde dönüştürmesine izin ver

-6,66,666,6666 Hayat amacına uyumlan; düşünce ve niyetlerini yeniden düzenle meditasyon yap doğada vakit geçir şüphe ve endişeleri bir kenara bırak bolluk enerjisine odaklan. .

-7,77,777,7777 Doğru yolda ilerliyorsun evren seni izliyor ve iyi şeyler yaptığın sürece ödüllendirileceksin sezgilerine güven.

-8,88,888,8888 Hasat zamanı finansal bolluk ve ferahı temsil eder ödül zamanı yakındır bir üst evreye geçiş yaptıkların sana geri dönüyor bereketiyle yaşam amacına odaklan.

-9,99,999,9999 İçindeki ışığı parlak tut; sana hizmet etmeyen her şeyi bitirme zamanı çünkü yenilere yer açılmalı bu değişimi ve sevgiyi kucakla birlik bütünlük maneviyata geçiş.

Evet yukarıda ki gibi tekrarlayan ve sürekli karşınıza çıkan sayıların bizlere verdiği mesajlardan bahsettim, evren bizimle sürekli konuşur rehberlerimiz ve melekler her daim bize yol göstermek için mesajlar iletiyor,bu yüzden bakmakla görmek arasındaki farkı anlamak lazım baktığımız her şeyde kainatın tek sahibi olan yaradanın imzası vardır ve evrenin bize iletmek istediği mesajlar….
Şifa olsun Aşkla kalın..

Sihirli Sayılar ve Anlamları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Beylerbeyi Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin